Valikko Sulje

Tiedotteet

Haasta itsesi ja hae Han Moo Do Finland tai Hoi Jeon Hapkido dan-kokeeseen

Haluatko viedä Han Moo Do Finlandin ja Hoi Jeon Hapkidon taitosi uudelle tasolle? Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua dan-kokeeseen ja ansaita seuraava dan-arvosi. Tämä on tilaisuutesi haastaa itsesi!

Dan-kokeeseen haku on nyt avoin kaikille innostuneille harrastajille, jotka haluavat saavuttaa seuraavan dan-tason.

Kokeeseen haetaan täyttämällä hakemus- ja tietolomake. Lähetä täytetty lomake pääopettajallemme In-Seon Hwangille sähköpostitse osoitteeseen inseon.hwang@dojang.fi. Hakemuksen voi toimittaa milloin tahansa. Mahdollinen kutsu seuraavaan dan-kokeeseen tulee henkilökohtaisesti opettaja In-Seon Hwangin toimesta.

Dan-koe tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden näyttää, mitä olet oppinut tähän mennessä ja kuinka olet kehittynyt. Se on myös mahdollisuus osoittaa sisua ja halua ylittää omat rajasi. Tämä ei ole pelkästään fyysinen haaste, vaan myös henkinen matka, jossa voit löytää uusia puolia itsestäsi ja vahvistaa itsevarmuuttasi.

Lataa hakemus tästä: Dan-kokeen hakemus ja tietolomake