Valikko Sulje

Tiedotteet

Finland Han Moo Don peruskurssi alkaa Tapanilassa!

Tammikuussa 2024 Tapanilan Urheilukeskuksella käynnistyy Han Dojang ry:n vetämä Han Moo Do-kamppailulajikurssi, jonne toivotetaan kaikki kamppailulajeista kiinnostuneet nuoret ja aikuiset tervetulleiksi.

Han Moo Do -taidon lumoavassa maailmassa, perinteinen itämainen kamppailulajin mystiikka yhdistyy lämpimään yhteisöllisyyteen ja innostavaan kuntoiluun. Kurssin ohjaaja, rautaisen 20-vuoden ammattitaidon Han Moo Do -taidosta omaava Tero Syrjälä on innoissaan siitä, että pääsee vetämään tämän alun perin Suomessa 1980-luvulla kehitetyn kamppailulajin alkeiskurssia Tapanilaan: ”Aloitin itse lajin vuonna 2001 ja vaikka minulla oli jo ennen sitä vahvaa taustaa muista kamppailulajeista, se tempaisi minut mukaansa heti ensimmäisistä treeneistä lähtien. Olen huomannut, että ennen kaikkea lajin lämmin luonne, monipuolisuus ja helposti lähestyttävyys kuntoilumielessä ovat sellaisia asioita, jotka ovat saaneet minut ja monet muut vuosien saatossa rakastumaan tähän kamppailutaitoon.”

Lue koko juttu:
HAN MOO DO – KUNTOILUA JA KAMPPAILULAJIEN MYSTIIKKAA LÄMMINHENKISELLÄ OTTEELLA